buna fetelor.am si eu o rugaminte la voi.va rog sa imi recomandati niste carti de citit..imi e rusine sa spun asta dar nu am mai citit o carte de ff mult timp..deci tin sa precizez ca nici cartile pe care ar fi trebuit sa le citesc pt scoala nu le-am citit..va rog sa imi recomandati ceva..bun de citit...captivant...sa nu ma adoarma...nuj cum sa va explic..dar am incredere in voi...va rog eu mult..o mica lista cu ce ati citit si v-a placut...
ADELINA_luciana
31-07-2007, 10:23
harry potter :D
dienuta_micuta
31-07-2007, 10:26
In ultima vreme am citit cartile lui Sidney Sheldon. Eu nu le-am putut lasa din mana. mi-am cumparat toate cartile lui.
dienuta_micuta
31-07-2007, 10:27
Cand eram in liceu se facea Literatura Universala. Daca as avea acum manualul... as avea o lista cu cele mai bune carti.
andreea595
31-07-2007, 10:32
cati ani ai evelon?
eu azi noapte am terminat o carte care m-a fascinat!
Mark Levy - Unde esti?
dar daca stiu cati ani ai e mai bine ... fiecare varsta isi are lecturile sale!
ella_camy
31-07-2007, 10:37
Nostradamus, dar nu mai retin autorul...imprumutasem cartea.....Si nu ma refer la Nostradamus cel cu prezicerile!
sonya_pisoi05
31-07-2007, 10:38
" Arta conversatiei "- Ileana Vulpescu, "Codul lui DaVinci "- Dan brawon ( mult mai buna cartea decat filmul, de 1000 de ori ), "Invitatie la vals " - Mihail Drumbes , "Regii blestemati "- Maurice Droun(istoria Frantei, despre viata regilor, intrigile de la curte, f. interesant- sunt 3 volume destul de groase dar sa stii ca merita)
Mai multe carti nu'mi amintesc dar revin daca imi mai vine ceva in minte :D ....acum ma duc la meci ! bye :P
sonya_pisoi05
31-07-2007, 10:40
vroiam sa scriu Dan Brown si Maurice Druon :D
Snoo
31-07-2007, 10:42
" Arta conversatiei "- Ileana Vulpescu, "Codul lui DaVinci "- Dan brawon ( mult mai buna cartea decat filmul, de 1000 de ori ), "Invitatie la vals " - Mihail Drumbes , "Regii blestemati "- Maurice Droun(istoria Frantei, despre viata regilor, intrigile de la curte, f. interesant- sunt 3 volume destul de groase dar sa stii ca merita)
Mai multe carti nu'mi amintesc dar revin daca imi mai vine ceva in minte :D ....acum ma duc la meci ! bye :P
Doamneee cat m-am chinuit sa trec de primele pagini din arta conversatiei.. nu prea a fost pe gustul meu.. Regii blestemati, in schimb, este o carte superba, iti deschide apetitul!
Incearca Maitreyi de Eliade, usoara cartea si foarte frumoasa.
dienuta_micuta
31-07-2007, 10:46
Am o intrebare mai pe langa dar tot legata de carti.
Exista site-uri unde sa pot citi carti, ca o biblioteca, de exemplu? Eu sunt in Spania si nu gasesc aici carti romanesti. Am doar carti in engleza sau spaniola. Sunt bune si astea dar parca as citi si eu din cand in cand in romaneste.
sonya_pisoi05
31-07-2007, 10:49
Doamneee cat m-am chinuit sa trec de primele pagini din arta conversatiei.. nu prea a fost pe gustul meu.. Regii blestemati, in schimb, este o carte superba, iti deschide apetitul!
Incearca Maitreyi de Eliade, usoara cartea si foarte frumoasa.
intradevar...primele pagini din arta converstie sunt destul de neinteresante,asa ziceam si eu dar,la insistentelei mamei am continuat cartea si nu mi'a parut rau ;)
ella_camy
31-07-2007, 10:50
am si eu o intrebare daca tot suntem la domeniul asta...am citit cand am fost prin liceu o carte care mi-a placut la nebunie...Fica Blestemata....insa nu stiu de cine a fost scris...eu am o problema cu autorii....
Stie cineva cine a scris aceasta carte???de mult ma chinui sa aflu.......
eu_edesia
31-07-2007, 11:01
Exista site-uri unde sa pot citi carti, ca o biblioteca, de exemplu? Eu sunt in Spania si nu gasesc aici carti romanesti. Am doar carti in engleza sau spaniola. Sunt bune si astea dar parca as citi si eu din cand in cand in romaneste.
http://80.69.83.61/digibook
username: digibook
passwort:cartionline
sper sa va fie de ajutor.. mie imi e :wink:
01-08-2007, 12:31
da, asa e e super drumes, mai ales la varsta de 16 ani :wink: eu iti recomand romanele lui g. calinescu sau nuvele fantastice ale lui m. eliade sunt super...spor la citit
littlebiglion
01-08-2007, 02:06
Mie mi`a placut "Cuvinte care elibereaza-romanul unei psihanalize"-Marie Cardinal si "Memoriile unei gheishe"... prima pentru cei care nu se dau inapoi de la tainele psihologiei si a doua pentru a descoperi o lume sacra,apusa la sf.celui de`al doilea razb.mondial.
Lectura placuta!
01-08-2007, 08:58
maitreyi de mircea eliade e supeeeerba :X:X , usor de citit si chiar scurta ;))
eu acum 3-4 ani am citit MARILE SPERANTE (the great expectations-in engl) park de charles dickens si SINGUR PE LUME deeee... hmm hector malot park. super ambele :X cel putin mie mi au placut... mult.
a si mai sunt niste volume suuuper tari, dupa care s a facut si film.. sunt scrise de ann brashares, cred k ai vaz si filmul : the sisterhood of the traveling pants, respectiv PANTALONII CALATORI. cartile sunt mortale si despre adolescente si problemele lor actuale, dragoste, familie.. ft tare.
bafta!
01-08-2007, 09:00
maitreyi de mircea eliade e supeeeerba :X:X , usor de citit si chiar scurta ;))
eu acum 3-4 ani am citit MARILE SPERANTE (the great expectations-in engl) park de charles dickens si SINGUR PE LUME deeee... hmm hector malot park. super ambele :X cel putin mie mi au placut... mult.
a si mai sunt niste volume suuuper tari, dupa care s a facut si film.. sunt scrise de ann brashares, cred k ai vaz si filmul : the sisterhood of the traveling pants, respectiv PANTALONII CALATORI. cartile sunt mortale si despre adolescente si problemele lor actuale, dragoste, familie.. ft tare.
bafta!
01-08-2007, 09:26
Nu le-am citit, dar mi-au fost recomandate de devoratori de carti:
Orwell- 1984
Bulgakov- Maestrul si margareta
Umberto Eco- Numele trandafirului
Umberto Eco- Pendulul lui Foucault (asta am inteles ca e mai greu de citit)
Gabriel Garcia Marquez- Un veac de singuratate
Acestea cunt cartile pe care le voi citi si eu: tocmai am inceput "Numele tradafirului"
01-08-2007, 09:27
Nu le-am citit, dar mi-au fost recomandate de devoratori de carti:
Orwell- 1984
Bulgakov- Maestrul si margareta
Umberto Eco- Numele trandafirului
Umberto Eco- Pendulul lui Foucault (asta am inteles ca e mai greu de citit)
Gabriel Garcia Marquez- Un veac de singuratate
Acestea cunt cartile pe care le voi citi si eu: tocmai am inceput "Numele tradafirului"
idieta_1
01-08-2007, 09:36
http://www.scribd.com/
Da-i cu search ce te intereseaza si probabil ca vei gasi.
Succes!
corina_dana
01-08-2007, 11:49
Incearca Marius Gabriel - Atingerea inocentilor, Martina Cole - Criminala din dragoste sau orice alta carte gasesti de acesti autori. Lectura placuta !
[/b]
evelon
01-08-2007, 01:00
am citit ce ati scris ...dar in veci nu am auzit de aceste carti sau autori..cineva m-a intrebat cati ani am..pai am 20.Dar pana acu nu prea m-am omorat cu cititul.as putea spune ca sunt incepatoare.voi cu ce ati inceput???mai astept sugestii
miki88
01-08-2007, 06:03
Pai poti lua de pe odc si le citesti ori stand la calculator (desi e cam obositor) ori le poti trage la imprimanta desi sunt cam multe pagini..acum depinde de carte :P
Snoo
01-08-2007, 06:24
Profit de topic sa intreb... a vazut cineva prin anticariate Lolita de Nabokov? Vreau sa o citesc de mult, insa la Poliron costa 24 de lei, am luat-o in engleza de pe net dar nu ma pot holba atata la ecran.
Daca vedeti prin vreun anticariat din Bucuresti, va rog frumos sa imi spuneti :cry:
dienuta_micuta
01-08-2007, 06:39
http://www.scribd.com/
Da-i cu search ce te intereseaza si probabil ca vei gasi.
Succes!
Merci mult! Deja am gasit cateva carti. Ce ma bucur!!!
miki88
01-08-2007, 07:06
Profit de topic sa intreb... a vazut cineva prin anticariate Lolita de Nabokov? Vreau sa o citesc de mult, insa la Poliron costa 24 de lei, am luat-o in engleza de pe net dar nu ma pot holba atata la ecran.
Daca vedeti prin vreun anticariat din Bucuresti, va rog frumos sa imi spuneti :cry:
Tocmai vroiam sa intreb cum e...am luat-o de pe odc in lb. romana :) de ceva timp si nu am apucat inca s-o citesc. Daca se poate si vrei ti-o pot trimite :)
miki88
01-08-2007, 07:09
Ah scuze nu am observat faza cu "holbatul la monitor" :P asa e, ai dreptate, este obositor...daca se merita as trage-o la imprimanta :D
taisa_1210
01-08-2007, 09:10
ITI RECOMAND CARTILE SCRISE DE PAULO COELHO.DACA INCEPI O CARTE SCRISA DE EL CU GREU O LASI DIN MANA PANA NU O TERMINI.
Snoo
01-08-2007, 09:54
dar voi nu aveti biblioteci in bucuresti???sau vrei sa ti-o cumperi sa o ai tu pt tine.. :?:
Am permis la biblioteca, dar vreau sa am eu cartea mea.
idieta1
02-08-2007, 12:21
am si eu o intrebare daca tot suntem la domeniul asta...am citit cand am fost prin liceu o carte care mi-a placut la nebunie...Fica Blestemata....insa nu stiu de cine a fost scris...eu am o problema cu autorii....
Stie cineva cine a scris aceasta carte???de mult ma chinui sa aflu.......
am si eu o problema : Fica :shock: e numele eroinei?!?! sau s-a schimbat grafia cuvantului fiica?:idea:
totusi, putina atentie, sunt greseli elementare pe care nu si le poate permite cineva care mai si citeste :?
02-08-2007, 12:23
nu stiu de ce nu-mi apare numele, ca doar nu ma ascund!!!
lillya
02-08-2007, 05:08
nu stiu de ce nu-mi apare numele, ca doar nu ma ascund!!!
Logheaza-te inainte de a posta si iti va aparea numele! :roll:
02-08-2007, 05:31
"Nostradamus" este scrisa de Michel Zevaco...intr-adevar frumoasa carte. Ce am mai citit eu vacanta asta...si mi-a placut f mult sunt cartile: Mireiile Calmel - "Camera blestemata" si continuarea "Razbunarea lui Isabeau" sau o carte despre cavalerii templieri "Ultimul templier" de Raymond Khoury.Cartile sunt groase dar sunt sigura ca nu le veti lasa din mana, mie asa mi s-a intamplat.
Daca vrei sa afli descrierea cartilor cred ca te poti duce la libraria diverta sau la orice librarie sau pe un site cu carti(scuzati cacofonia insa nu stiam sa forlumez altfel)
Bafta la citit!:*
teonaxp
02-08-2007, 05:36
eu eram vizitatorul de mai sus(cu templieri:))) :roll: nu ma logasem...
girl90
05-08-2007, 08:07
ITI RECOMAND CARTILE SCRISE DE PAULO COELHO.DACA INCEPI O CARTE SCRISA DE EL CU GREU O LASI DIN MANA PANA NU O TERMINI.
Sunt de acord cu ea. Paulo Coelho este autorul meu preferat. Mai am de citit 11 minute, ca restul le-am citit deja si le am si acasa. Imi place foarte mult acest autor si nu degeaba are atata populatitate. Spor la citit :D
Snoo
05-08-2007, 08:44
Sunt de acord cu ea. Paulo Coelho este autorul meu preferat. Mai am de citit 11 minute, ca restul le-am citit deja si le am si acasa. Imi place foarte mult acest autor si nu degeaba are atata populatitate. Spor la citit :D
Mie mi-a placut 11 minute... poate pt ca m-am identificat cat de cat cu personajul principal.