Pasta de curry și pudra de curry provin din două culturi alimentare diferite. Pasta de curry este folosită în principal în mâncărurile thailandeze, în timp ce pulberea de curry este de obicei folosită în feluri de mâncare în stil indian. Pasta de curry este adesea făcută cu ardei verzi, galbeni sau roșii, ceea ce înseamnă că poate fi relativ iute.
Pulberea de curry în sine nu este atât de iute, dar își păstrează aroma încântătoare de curry. Pe lângă faptul că este un amestec de condimente, pasta de curry include și uleiuri și ingrediente proaspete (precum ghimbir și usturoi). Au o aromă puternică și nu necesită alte condimente.
Noi recomandăm pasta de curry pentru mâncăruri.
iDieta.ro | Toate drepturile rezervate 2020
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.