• Home
  • Pui
  • Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon
0 0
Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustează porțiile:
2 piept de pui
12 felii cașcaval Emmentaler
6 felii șuncă
1 cană făină
1 cană pesmet
4 ouă bătute
3 linguri unt
3 căței de usturoi
2 căni lapte
4 linguri muștar de Dijon
1 cană parmezan ras
sare
piper negru
1 linguriță pudră de usturoi

Salvează rețeta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon

Influență:
  • 1h
  • Porții 4
  • Medium

Ingrediente

Pași de urmat

Share

Cordon Bleu este o rețetă cu care nu vei da greș niciodată. Poate fi gătit atât la cuptor, cât și la tigaie.

Pași

1
Complet

Într-un bol mic amestecați sarea, piperul și praful de usturoi. Presărați pieptul de pui cu amestecul obținut. Puneți o bucată de piept de pui între două folii de plastic și bateți cu ciocanul pentru carne.

2
Complet

Peste carnea bătută puneți 3 felii de cașcaval, 3 felii de șuncă și finisați cu 3 felii de cașcaval. Rulați strâns și puneți ruloul în folie de plastic, strângeți bine și procedați exact și cu cealaltă bucată. Puneți rulourile la congelator pentru 30 de minute.

3
Complet

Între timp preparați sosul: într-o crăticioară puneți la topit untul, usturoiul pisat și amestecați. Apoi adăugați 3 linguri de făină și amestecați rapid, turnați laptele și amestecați. Adăugați muștarul, parmezanul și condimentați cu sare și piper, amestecați în continuu și lăsați la foc mic până se îngroașă.

4
Complet

Treceți rulourile de pui prin făină, prin ouă bătute și la sfârșit prim pesmet. Într-o tigaie cu ulei încins prăjiți rulourile pe ambele părți, până devin aurii.
Serviți cordon bleu cu sosul alb și pătrunjel proaspăt sau chives. Poftă bună!

5
Complet

Sfat

Cartofii natur cu unt. pâtrunjel și/sau ceapă verde sunt o garnitură ideală pentru acest fel de mâncare

Nota rețetei

Încă nu există note pentru această rețetă, folosește formularul de mai jos pentru a scrie părerea și a acorda o notă.
« anterior
Somon cu susan și ghimbir în hârtie de copt
următoarea »
Gnocchi din dovleac
« anterior
Somon cu susan și ghimbir în hârtie de copt
următoarea »
Gnocchi din dovleac

Add Your Comment