0 0
Gnocchi din dovleac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustează porțiile:
400g piept de pui puteți înlocui cu 1 vânătă mare pentru varianta vegană
1 linguriță ulei de cocos
1 linguriță pudră de usturoi
sare
piper negru
Pentru gnocchi
200g piure de dovleac
1 cană făină fără gluten
1 lingură semințe de in măcinate
sare
piper negru
Pentru sos
1 conservă lapte de cocos sau de proveniență animală cu 1,5% grăsime
1 cană frunze de dafin brânza trebuie rasă. puteți înlocui cu brânză vegană
1 vârf nucșoară
2 frunze de dafin
1 linguriță boia

Informații nutriționale

635
Calorii
30 g
Carbohidrați
10 g
Fibre
74 g
Proteine
18 g
Grăsimi

Salvează rețeta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gnocchi din dovleac

Cu pui și sos de brânză

Caracteristică:
  • Fără gluten
Influență:

Ideal pentru cinele de toamnă când dovleacul este în plin sezon.

  • 45 min
  • Porții 2
  • Medium

Ingrediente

  • Pentru gnocchi

  • Pentru sos

Pași de urmat

Share

Cui nu-i plac pastele?

Gnocchi sunt alegerea mea pentru o mâncare călduroasă de savurat în intimitate, dar această rețetă este perfectă și pentru o cină cu prietenii. Această rețetă este ușoară, sănătoasă, gustoasă și echilibrată nutrițional. În cazul în care vrei să încerci această rețetă, dar nu ai posibilitatea să achiziționezi dovleac din cauza sezonului sau poate pur și simplu nu ai găsit, nu trebuie să te întristezi. Poți înlocui cu lejeritate dovleacul cu cartofii dulci.

Gustul este dulce, așa că poți folosi acești gnocchi și pentru desert. În loc de pui și brânză poți arunca peste ei niște nuci, rodie, mentă și miere.

Pași

1
Complet

Pentru gnocchi, amestecă toate ingredientele într-un vas. Dacă aluatul este prea lipicios, mai adaugă puţină făină fără gluten.

2
Complet

Lasă aluatul la dospit timp de 5 minute, apoi modelează din acesta batoane lungi şi subţiri şi taie-le în bucăţi mici.

3
Complet

Toarnă gnocchi în apă clocotită cu sare. Când se vor ridica la suprafață, acestia vor fi gata.

4
Complet

După ce i-ai scurs, sotează-i într-o tigaie în puţin ulei de cocos până când se rumenesc.

5
Complet

Spală pieptul de pui, tăie-l în cubulețe și condimentează-l. Apoi prăjeşte-l în tigaie până se rumeneşte.

6
Complet

Sosul este foarte simplu de preparat – toarnă laptele într-o cratiţă, apoi adaugă brânza dată pe răzătoare şi condimentele. Fierbe-l până se îngroașă. La sfârșit, scoate frunzele de dafin și toarnă sosul peste gnocchi.
Poți folosi și fulgi de chilli dacă îți place iutele sau direct boia iute.
Poftă bună!

Nota rețetei

Încă nu există note pentru această rețetă, folosește formularul de mai jos pentru a scrie părerea și a acorda o notă.
« anterior
Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon
« anterior
Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon

Add Your Comment