7 2
Porumb în stil mexican

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Informații nutriționale

20g
Protein
15g
Carbs
450
Calories

Salvează rețeta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Porumb în stil mexican

Caracteristică:
  • Fără gluten
  • Iute
  • Vegan
Influență:

Au venit Mariachi sau îți cântă papilele gustative de fericire?

  • 1h 30 min.
  • Porții 10
  • Easy

Ingrediente

Pași de urmat

Share

Porumbul poate fi savurat prin atâtea metode și este o sursă nemaipomenită de nutrienți si antioxidanți. Bineînțeles, cu toții suntem familiarizați cu porumbul fiert, copt sau afumat. După cum am fost învățați, alimentele își pierd substanțele nutritive în timpul fierberii. Eu îți propun să încerci o rețetă mexicană de porumb la grătar prin care nu numai că vitaminele și mineralele rămân intacte, dar gustul este senzațional.

Să înceapă fiesta!

Pași

1
Complet

În timp ce se încinge grătarul, așează știuleții de porumb într-un vas încăpător și acoperă-i defenitiv cu apă rece timp de 30-40 de minute. NU curăța știuleții de pănuși.

2
Complet

După ce ai scurs știuleții, așează-i pe grătar și lasă-i la “bronzat” aproximativ 5 minute pe fiecare parte până când pănușile se înnegresc.

3
Complet

Între timp putem pregăti topping-ul. Taie ardeiul, verdeața și usturoiul mărunt apoi răzuiește coaja de lămâie. Aruncă toate ingredientele în unt și condimentează cu sare și piper.

4
Complet

După ce s-au rumenit știuleții, lasă-i să se răcească câteva minute și apoi curăță-i de pănuși. După ce i-ai curățat, adaugă untul și savurează-i alături de celelalte preparate.
¡Provencho!

Nota rețetei

Notă medie:
(5)
Note totale: 1
Alex

delicios

următoarea »
Piept de pui îmbătat cu vin și cimbru
următoarea »
Piept de pui îmbătat cu vin și cimbru

Add Your Comment