Rață la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustează porțiile:
1 rață
1 varză albă
5 roșii
70g unt
mix de condimente din ierburi
sare
piper negru

Informații nutriționale

20g
Protein
15g
Carbs
7g
Fat
5g
Sugars
10g
Trans Fat
300
Calories

Salvează rețeta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rață la cuptor

Pe pat de varză și roșii

O rețetă simplă cu un impact imens.

Influență:

    Ingrediente

    Pași de urmat

    Share

    Dacă vrei să impresionezi în bucătărie, cu siguranță ai dat de rețeta potrivită. Din toată categoria cărnii de pasăre, rața este cea mai des aleasă de către bucătari și nutriționiști. Nu numai că este extraordinar de gustoasă, dar carnea de rață este bogată în fier, conține vitamine, minerale și este ușor digerabilă.

    De ce este atât de important fierul?

    Fierul aduce o multitudine de beneficii asupra organismului nostru, precum:

    • întărește sistemul imunitar;
    • îmbunătățește circulația la nivelul creierului;
    • combate oboseala și tratează insomniile;
    • te ajută să îți menți greutatea corporală!

    Pași

    1
    Complet

    Tăiăm varza fâșii, iar roșiile rondele și le așezăm în tavă împreună cu usturoiul întreg.

    2
    Complet

    Toaletăm rața să nu rămână niciun puf pe ea, o lasăm întreagă cu tot cu piele și o ungem cu unt după care o condimentăm.

    3
    Complet

    Așezăm rața pe patul de varză și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 160° C pentru 1h și 30 min.

    Nota rețetei

    Încă nu există note pentru această rețetă, folosește formularul de mai jos pentru a scrie părerea și a acorda o notă.
    « anterior
    Piept de pui îmbătat cu vin și cimbru
    următoarea »
    Salată cu rață, quinoa și smochine
    « anterior
    Piept de pui îmbătat cu vin și cimbru
    următoarea »
    Salată cu rață, quinoa și smochine

    Add Your Comment