• Home
  • Peste
  • Somon cu susan și ghimbir în hârtie de copt
1 0
Somon cu susan și ghimbir în hârtie de copt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustează porțiile:
1 linguriță ulei de susan
2 linguri sos de soia
2 linguri ghimbir tocat mărunt
1 linguriță pudră de usturoi
2 linguri miere
vârf fulgi de chilli
1 ceapă roșie tocată mărunt
1 lime tăiat în 4
4 file de somon
4 lingurițe semințe de susan

Informații nutriționale

468
Calorii
26 g
Grăsimi
21 g
Carbohidrați
39g
Proteine
14 g
Zaharuri

Salvează rețeta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Somon cu susan și ghimbir în hârtie de copt

Somon la cuptor

Caracteristică:
  • Fără gluten
Influență:
    • 30 min
    • Porții 4
    • Medium

    Ingrediente

    Pași de urmat

    Share

    Somonul este recomandat de medici și de specialiștii în nutriție pentru nenumăratele beneficii pe care le prezintă pentru sănătatea noastră. Este bogat în acizi grași Omega 3, conține vitamina B și este recomandat în dietele pentru slăbit. Acestea sunt doar câteva caracteristici. Află cum să prepari somonul pentru a beneficia de tot ceea ce poate oferi.

    Pași

    1
    Complet

    Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Pregătiți patru bucăți de hârtie de copt (aproximativ 20cmx20cm). Îndoiți fiecare piesă în jumătate pentru a face o cută, apoi desfaceți-o și puneți-o deoparte.

    2
    Complet

    Într-un bol mic, bateți uleiul de susan cu sosul de soia și adăugați ghimbir, praf de usturoi, miere și fulgii de chilli.

    3
    Complet

    Construiți pachetele de hârtie pe rând. Așezați ceapa pe fundul hârtiei. Puneți un file de somon deasupra. Ungeți somonul cu generozitate cu amestecul de sos de soia și adăugați cu 1 linguriță semințe de susan.

    4
    Complet

    Îndoiți partea goală a pergamentului peste somon și apoi pliați cele două muchii spre interior spre somon, făcând mai multe cute pentru a sigila complet ambalajul.

    5
    Complet

    Repetați cu hârtia și ingredientele rămase. Transferați pachetele pregătite pe o foaie de copt și coaceți până când somonul este complet gătit, între 16 și 18 minute. Poftă bună!

    6
    Complet

    Sfat

    Pentru garnitură, puneți în același pachețel legume cum ar fi zucchini, baby morcovi sau fasole verde. Puteți servi direct din pachețel.

    Nota rețetei

    Notă medie:
    (5)
    Note totale: 1
    Alex

    delicios

    « anterior
    Curry, năut și legume. Totul într-un sos cremos de cocos.
    următoarea »
    Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon
    « anterior
    Curry, năut și legume. Totul într-un sos cremos de cocos.
    următoarea »
    Cordon Bleu cu sos de parmezan și muștar de Dijon

    Add Your Comment