Ingrediente
-
1 linguriță ulei de susan
-
2 linguri sos de soia
-
2 linguri ghimbirtocat mărunt
-
1 linguriță pudră de usturoi
-
2 linguri miere
-
vârf fulgi de chilli
-
1 ceapă roșietocată mărunt
-
1 limetăiat în 4
-
4 file de somon
-
4 lingurițe semințe de susan
Pași de urmat
Somonul este recomandat de medici și de specialiștii în nutriție pentru nenumăratele beneficii pe care le prezintă pentru sănătatea noastră. Este bogat în acizi grași Omega 3, conține vitamina B și este recomandat în dietele pentru slăbit. Acestea sunt doar câteva caracteristici. Află cum să prepari somonul pentru a beneficia de tot ceea ce poate oferi.
Pași
1
Complet
|
Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Pregătiți patru bucăți de hârtie de copt (aproximativ 20cmx20cm). Îndoiți fiecare piesă în jumătate pentru a face o cută, apoi desfaceți-o și puneți-o deoparte. |
2
Complet
|
Într-un bol mic, bateți uleiul de susan cu sosul de soia și adăugați ghimbir, praf de usturoi, miere și fulgii de chilli. |
3
Complet
|
Construiți pachetele de hârtie pe rând. Așezați ceapa pe fundul hârtiei. Puneți un file de somon deasupra. Ungeți somonul cu generozitate cu amestecul de sos de soia și adăugați cu 1 linguriță semințe de susan. |
4
Complet
|
Îndoiți partea goală a pergamentului peste somon și apoi pliați cele două muchii spre interior spre somon, făcând mai multe cute pentru a sigila complet ambalajul. |
5
Complet
|
Repetați cu hârtia și ingredientele rămase. Transferați pachetele pregătite pe o foaie de copt și coaceți până când somonul este complet gătit, între 16 și 18 minute. Poftă bună! |
6
Complet
|
SfatPentru garnitură, puneți în același pachețel legume cum ar fi zucchini, baby morcovi sau fasole verde. Puteți servi direct din pachețel. |